Heeft u een bouwvraag waar wij u mee kunnen helpen?

Nieuwbouw of verbouwing

Bij verbouwingen komen we dagelijks nog heel wat bouwproblemen tegen. Bij het uitbreken van diverse (binnen)muren, vergroten van ruimtes en/of vensters is een grondige studie en correctie belastberekening geen overbodige luxe. Uw veiligheid is belangrijk voor ons.

Wij van SOS-Ingenieur zijn gespecialiseerd is de berekening van uw volledig project. Of het nu om een kleine betonbalk gaat, een stalen ligger / poutrelle of een zeer complexe constructieberekening, wij kunnen dit volledig voor u doen.  Steeds correct, snel en tegen een zeer betaalbare prijs.

Omdat wij van transparantie houden doorheen ons hele project kan u hier ook alvast onze prijspakketten terugvinden.

Te stevig of bedoel je te duur?

Een juiste berekening van de noodzakelijke bewapening is van groot belang in uw (ver)bouwproject. Een teveel aan bewapening is overbodig en zal al snel een onnodige grote hap uit uw budget betekenen. Te weinig bewapening … dat spreekt voor zich dat dit helemaal niet OK is. Veel bouwers en doe-het-zelvers overdrijven dan ook danig met de bewapening om “toch maar zeker te zijn”.

Bij SOS-Ingenieur kennen we dit en meer nog … wij berekenen ook steeds de juiste bewapening voor u. Zo zit u steeds juist. Niet teveel, maar zeker ook niet te weinig. Misschien dat je door deze besparing wat meer ruimte hebt voor een volgend onderdeel van je project.

   

Onschuldige scheurtjes?

Barsten en scheurtjes komen veelvuldig voor bij woningen. Soms zijn te toe te schrijven aan het “zetten” van bv een nieuwbouwwoning of ze komen voor op plaatsen waar 2 materialen samenkomen die een andere uitzettingscoëfficiënt hebben. Toch kan het ook gebeuren dat een barst of scheurtje een veel diepere en minder onschuldige oorzaak heeft. Verzakkingen, slechte fundering, verkeerde belasting, etc zijn er maar enkele van.

Deze barsten kunnen dan zorgen voor zeer gevaarlijke situaties met (deels)instortingsgevaar tot gevolg.

Wilt u zeker weten waar die barst of scheur in uw woning vandaag komt? Wij onderzoeken de oorzaak en geven ook een oplossing zodat uw bouwprobleem binnen de kortste keer verholpen is.

Stel uw vraag vandaag nog. SOS-Ingenieur komt dan spoedig uw bouwprobleem analyseren.

      

Droompand?

Je bent ondertussen al weken en maanden op zoek naar het juiste pand om je droom te verwezenlijken. Of het nu gaat om een commercieel pand of een woonhuis. Iedereen wenst op voorhand te weten dat de gevraagde prijs en het aangeboden huis is volledig overeenstemming is met de beschrijving ervan.

Koop geen kat in een zak. SOS-Ingenieur gaat met u meer en zal op volledige onafhankelijke wijze een 100% correct en vakkundig oordeel geven over de structuur en staat van het aangeboden onroerend goed.

Wenst u het onroerend goed ook te verbouwen? Dan bekijken we gelijk of jouw wensen en ideeën mogelijk zijn.

Gerust bouwen en verbouwen

Vragen kost niets. Dat is niet volledig waar, maar bij SOS-Ingenieur is het in ieder geval wel zeer betaalbaar. Elke bouwvraag wordt onderzocht en vakkundig beantwoord. En dit zelfs vanaf 99,99 EUR excl. BTW. Stop speculatie en kies voor zekerheid.

Uw deskundige bouwingenieurs staan voor u klaar.